Senaste

Okej mkt som hänt

Nya studenter, två höll ut i två tre dagar sedan drog de till vänner i costa del sol

Kanadensiskan Whitney som jobbar till mars är jättetrevlig och vi kommer bra överens

Just nu vet jag inga fler nyheter om andra studenter

Under nyår så var vi ute på en Irish pub i Sevilla.
Dagen före åkte vi till den största stranden, (längsta) i Spanien, vet inte vad den kallades, och jag tror att det är den längsta. Sträcker sig till Portugal. Enorm var den i alla fall. MEn den första nergången, troligtvis en trätrappa, svårt att se för vi kunde inte gå ner för orkanen hade förstört den totalt. Enorm strand i allafall.

Det är kallt här, ibland minusgrader. Det är stor skillnad moit hemma, för här är husen iskalla. Bra på sommaren inte lika bra på vintern. Sover under två täcken( okej ett täcke och en sovsäck, plus två filtar. Och jag sover i mjukis byxor och tjocktröja. Men vi har ett värmeelement.

I vilket fall igår var vi ut i Pilas, på en bar igen, men det var ganska folktomt tyvärr. Var hemma igen tidigt.

I fredags åkte vi till Kungliga spanska ridskolan i Jerez (Horace, trodde jag att det stavades). Ascool och det höjde motivationen tiofalt. Ska även se showen, vad vi såg var träning, men det var supercoolt ändå. Och vi var på en sherryshop, där vi prövade, dry, cream and sweet. Inte riktigt i min smak, är inte mkt a sherrydrickare antar jag. Men det var inte äckligt heller. Sedan gick vi på restaurang, länge sen, sist var Sicab.

Otroligt nog regnar det fortfarande, inne på fjärde veckan nu tror jag. Man kan inte rida då det regnar för marken är för osäker så det går inte. Men jag har ridit tre ggr. Två ggr lektion på Santero och en gång helt ensam på Tarik. Jag har bättre sits och jag vet hur man stannar nu:)

Ser fram emot de kommande lektioner, bara det slutar regna någon jävla gång!!!!


RSS 2.0