I can't think, there's too many emotions getting in the way of my thoughts

Citat jag hittade på själv nyss innan det var dags att sova.

Så....

Jo, i min värld är det som sagt flitigt att lyckas prutta ut 8 olika bilder inom några timmar. Ja, jag vet man kan se det på olika sätt. Vissa lägger tiden på att spela spel, jag lägger tiden på att rita onödiga grejer.

Så vilka är Ess och Jeen? Jo, det har jag vetat ett tag bara aldrig tagit mig för att teckna dem tidigare. Det finns en historia bakom. De är inte ett par men det var roligt att rita dem som det, eftersom jag sällan ritar söta parbilder. De kanske blir ett par senare. (Ja, jag skriver historier för den som inte visste det).

I vilket fall känns det rent spontant just nu som att det här inte är det sista jag kommer rita av dem.... haha super!!! Alltid bra med inspiration :D

... varsågod och döm mig då! Du är säkert också töntig ibland ;)

+ 2 till


... och i min värld känns det här som en vettig sysselsättning :D

Ovanligt flitigt.....

Hunnit med alla dessa idag. Skönt å vara lite effektiv.



.... inte alls likt mig

Yeah!

Facebook fungerar inte för mig, det måste vara min lyckodag. Tenta imorrn och jag har faktiskt inte tid att bry mig.

Jag funderar på alla möjliga och omöjliga idéer under tenta perioden. De flesta handlar om hur jag ska lyckas tjäna pengar. En del handlar om hur jag ska kunna sprida mina bilder och historier. Andra handlar om ditten och datten och jag får en mängd olika inspirationspilar lite närsom. Detta är sååååå typiskt tenta. Jag kan inte använda dessa idéer eller göra något utöver pluggandet. Jag tror att det är därför idéer känns som att de är så bra, de är säkert sämre än mina vanliga idéer.

Det som jag velat skriva på bloggen om sen igår men inte gjort är om mina drömmar. Minns inte hundraprocentigt om jag nämnt dem tidigare och i så fall när men men. Jag drömmer jättemycket och det är alltid realistiskt. Brukar aldrig drömma om att något ont händer mig och brukar säga att jag aldrig drömmer mardrömmar, men inatt drömde jag fakttiskt om ett psyko som mördade en kvinna men inte lyckades mörda den andra. En kvinna var blond och den andra mörkhårig, han bara var en man jag kan inte beskriva honom närmare. I den här situationen befann jag mig framför tvn och kollade på. Jag drömde alltså om att jag tittade på skräckfilm....

En annan gång drömde jag om en kärlekshistoria mellan en tjej och en man som hette Rolf, ja han hette Rolf. Jag vet precis hur de här båda ser ut. Dock har jag ingen aning om vilka de är. Historien handlade lite kort om att de träffas och är från två olika världar och deras respektive "vänner" är ute efter att kriga med varann jada jada jada. Så de kan inte få varann och de får inte varann. Deras kärlek utspelar sig främst genom deras tankar och långa blickar och när han räddar henne, tre ggr i en dröm, hallå vad säger de om mina innersta tankar kring den kvinnliga självständigheten. Men grejen är att jag inte ser detta från tjejens perspektiv (inte heller från Rolfs) utan jag flyter lixom runt ovanför dem och spionerar :P

I förrgår drömde jag om två brudar som spelade i en teater pjäs. Det mesta handlade om dialoger mellan karaktärer och lite tal på scenen. Samt att de åkte till stan på mopeden och att hon som ägde den låste den med typ tre olika lås för att den inte skulle bli snodd. Sen var hon jättehungrig och ville dra till Burger King. (Jag äter aldrig på Burger King) den andra bruden var en riktig mes och kunde inte ens hantera en kamera.

I vilket fall poängen är att jag vet inte hur många ggr jag har drömt mig till en historia som jag bara sedan behöver minnas. Dock är ju att minnas det svåraste. Självklart drömmer jag diverse drömmar om personer som jag känner igen, ibland om personer jag knappt känner och inte sett på flera år. När jag är kär tar den personen upp mkt plats i mina drömmar och jag drömmer som sagt realistiskt så ibland vet jag inte vad som faktiskt har hänt och vad som inte har hänt.

En gång misstog jag en händelse som hänt med att vara en dröm och jag har troligtvis minnen som i själva verket bara är drömmar. Jag vet att det låter psyko men det är ju inte så allvarligt att inte kunna skilja på drömmar och verklighet.

Förutom mardrömmen inatt drömde jag om min gamla ridskola, det gjorde jag i förrgår natt också. Fascinerande för jag drömmer nästan aldrig om Soanien. I Spanien drömde jag den ena natten en väldigt verklighetstrogen dröm om min mamma, då saknade jag henne jättemycket men efter drömmen kändes det som att jag fått träffa henne.... okej, allt det här om drömmar låter bara sjukare och sjukare...

Blivande citat

Jag har några idéer på lager och tänkte dela med mig av de jag hittat på själv (känns de bekanta är det väl för att jag läst dem själv vid något tillfälle och sen glömt det).

* You need ups and downs in your life to mature, it's just that I prefere the ups.

*It's gonna be hard but Ishall overcome.

*Snälla försvinn ur min åsyn, jävla idioter!

*Konsten att inte göra det man ska när man borde. Självutnämnd expert

*Sad patethic little me.
I love you but leave me be.
Sad pathetic little me.
Think of all we could be.

*Noone has the right to tell you how to live your life since it is your life to live.

(En som är för lång för väggen)
Ditt sinne bestämer själv vad som är sårande. om du inte låter något vara sårande eller förstöra din självkänsla kommer du  aldrig att ifrågasätta dig själv som människa och om du aldrig ifrågasätter dig själv hur ska du då kunna utvecklas.

Sen har jag några fler som jag inte hittat på men som är tokigtbra.

Be who you are and say what you feel. Because those who mind don't matter and those who matter don't mind.

They said the only way to mend a broken heart is to fall in love again.
So I fell in love with myself, BEST FUCKING RELATIONSHIP IN MY LIFE!

Vänta inte tidpunkten kommer ändå aldrig att bli den rätta.

Om du börjar där du är och jobbar med de verktyg du har kommer du att hitta bättre på vägen.


Citat på väggen


RSS 2.0