I love you!!

Jag vet hur det är att känna sig grymt hjälplös jag vet hur det är att oroa sig utan att kunna göra något åt det, jag vet hur det är att försöka stötta när livet rasar samman för människor som är mig nära, jag vet att jag gör mitt absolut yttersta för er, jag vet det. Så varför rinner mina tårar när jag tänker på er...

Bra skrivet

Richard Strauss Facebook, "Nothing sucks more than that moment during an argument when you realize you're wrong."

Mitt eget: "Det är kul när man inser vem någon är, någon man borde veta vem det är, men inte kommer på, roligast är när detta händer 4 månader senare."

DKNK-Be Delicious

Parfymen jag kommer lukta och lukta på i Linköping varje gång jag saknar dig älskling <3 (kommer dö av överdos i parfymsniffning)




Drömmar

Vad triggar olika drömmar?

I måndags drömde jag världens läskigaste mardröm, jjag var fast i min egen kropp hade svårt att andas kunde inte röra mig och inte skrika fast jag ville, säkert tre minuter lång. Helt skräckslagen och uppjagad efteråt.

sedan har jag drömt helmysiga drömmar om robert oxå.



och inatt drömde jag om en sköthäst som dog för fyra år sedan, jag skötte honom i ca. 4 år. Jag ledde honom runt och kramade och pussade på honom.

Gemensamt för alla drömmarna är att de har varit extremt verklighetstrogna, de har lurat mig alla tre. 

MIRACOLO 1987-2006 30 mars <3<3<3<3<3



så länge sen att jag inte hade några bilder på datorn och blev tvungen att scanna in ett foto. :)

Grymt tråkiga

Det finns så mkt grejer som är grymt tråkiga, som att blogga utan att ha något att skriva

som att måla en husvägg utan motivation

som att teckna utan inspiration

som att städa rummet för att det som vanligt ser ut som sju svåra år

som att VÄNTA PÅ ATT POJKVÄNNEN SKA KOMMA HEM och det är drygt 11h kvar!

Bloggflyt

"kom i mål" för en kvart sen och eftersvettas fortfarande, efter min DUSCH!!! Jag rekommenderar inte att springa tre dagar på rad eller i 26 graders värme, så sjuuukt kvavt!!! Går inte ens att vara, även om man inte anstränger sig. 

Helt galen med bloggningen nu fan.

I vilket fall rensade i garageförrådet idag, hittade massa gamla grejer att slänga och ge bort.

Åkte sedan med Lillebroren och hans kompis Andreas till Rangsta och bada, fick pröva min nya bikini, är nöjd. Vågigt och varmt. Lyckades sedan få med mig Andreas ut på joggingtur, han sprang sedan ifrån mig. men det kan jag leva med. 

Anledningen till att jag bloggar så mkt är att jag är sjukt rastlös, lär sova bättre om jag tröttar ut mig. Är stressad också... Robert kom hem, du ger mig ordning på tillvaron sen du åkte har jag bara stressat upp mig över allt!!

Ny bakgrund

Nu när Robert inte är hemma har jag fått sån enrom lust att blogga, blogg blogg blogg....

jag föredrar när Robert är hemma. <3

I vilket fall gjorde ny bakgrund

Realistisk bild klar!



Orkade göra klart den bara för att jag sa att jag inte skulle orka det.

Vill helst inte erkänna att jag till viss del i början använde mig utav en bild på Lindsay Lohan då det verkligen inte blev likt henne.

Nu känner jag mig löjlig....

.... men kunde inte låta bli att smått irritera mig på bilderna på Jennifer Aniston och hennes nya parfym Lovalie. Okej, don't get me wrong, jag gillar henne jättemkt. Men det som stod i undertexten var något i stil med, Aniston näckar och visar upp en vältränad kropp trots sina 41 år. Okej, nr  ett jag vet att hon har en snygg kropp, eller jag antar att hon har en så jag är inte så korkad som jag låter, men nr 2 som alla andra bilder är dessa också superretuscherade. Varför ska det vara så'? Är den kvinnliga kroppen inte vacker nog? Varför måste alla se ut som barbie? Åh, tappar tråden, hade inte en vacker kvinna som jennifer aniston, m. fl. kunnat stå för oretuscherade bilder, hur hemskt kan det se ut? 

Realistisk

Har gjort i datorn inte bestämt mig för om jag ska orka avsluta eller inte

Tycker att ögonen ser overkliga ut, att håret är osammanhängande, men jag gillar kinden:P I vilket fall är den långt ifrån klar och dessutom mitt första försök till realistisk bild med data.

Min bild som inte är klar

EHHH!!! Varför kommer stressen nu?!

CSN
Universitet
Pengar
Boende
Flytten
Hunden
Hit
Dit
Helvete


RSS 2.0