Blogg igen

Intressant nu är hela familjen här i Spanien med mig känns askonstigt springer mellan dem och jobbet hela dagarna.  Men ikväll kommer SJ hem från Holland och då är det inte längre bara jag och groomen.

10 veckors regn och det ser faktiskt ut att sluta imorgon, men det skulle ju ha slutat för 8 veckor sedan om vädret varit någorlunda normalt. Vilket det inte verkar vara någonstans i europa. Och resten av världen, Kanada fick ju importera snö för vinteros, vem hade trott det. Och England har massa snö, norra frankrike snö, finland snöö, Sverige SNÖÖÖÖ!!! Massa regn regn på varmare platser. Jaha? Världens undergång eller? Ett fördröjt Noahs ark?

Godisnarkoman

I vilket fall konstigt och helhärligt på samma gång att ha familjen här. Kan inte snacka vanlig svenska längre blir massa engelska och första dagen kunde jag inte komma på de svenska orden överhuvudtaget, läskigt, nu snackar jag plötsligt svenska med djuren.

Kristofer är bäst

Grejen med godis är att om du låter bli klarar du dig utan, om du väl börjar!!! Då är iaf jag körd.

Såg just Chen, katten, kissa på fönsterrutan, usch vad äckligt, aldrig sett en katt kissa förut, rakt bakåt, vad konstigt!! Haha, alla kattägare säger, men hallå visste du inte det:P

Happ, nu har jag slagit ihop ett blogginlägg känner mig stolt. Hej svejs på eventuella läsare. Blajblaj bloggen

RSS 2.0