Det är en smittsam sjukdom

Kärlek och....
-
HÄSTAR!
-
-
Haha, är helt fast nu. Vill rida!!! Har just sökt medryttarhäst i Linköping, får väl se om någon vettig hästägare nappar på't. Jag tänkte ju att jag skulle börja träna igen, så vad är roligare än ridning?
-
Har ont i hela kroppen, red utan vantar i -6 grader och mina händer var varma, med andra ord det ser ut som att jag sitter stilla men hela kroppen arbetar för att röra sig i takt med hästen. Så klart i helvete att jag får träningsvärk. Stackars Figaro :)
-
Lägger upp lite bilder på raringen, han var förvånansvärt lättarbetad för att inte blivit ordentligt riden på två år :D. Och ja bilderna är jättemörka.
Det finns en fjording dold i allt mörker :P

Hoppla

Måste erkänna att jag åtminstone funderat på att göra lite matte. Längre än funderingar har jag inte kommit än.
-
I vilket fall massa tid då jag är tillbaka i Linköping :D
-
-
Så skumt å vara tillbaka hemma och gå tillbaka i gamla rutiner. Till handen till sthlm shopping hit och dit. Träffa kompisar.
-
Det blev en stor grej för mig att åka till solbacken och träffa pållarna som jag inte visste att jag saknat :P Så hemskt jobbigt för nu längtar jag dit igen. Kommer åka dit imorgon vet inte exakt vad jag ska göra men jag vill rida figaro och jag vill rida amigo jag vill rida dressyr och jag vill rida ut barbacka och jag vill göra det ena och det andra....
-
Men, jag har inte ork att rida ordentligt i mer än 10-20 minuter skulle jag gissa. Så definitivt inte två hästar och definitivt inte dressyr. Suck, vrf ska muskler försvinna för. Är ju jättenyfiken på att få trimma figaro lite nu. Men vet inte om jag fysiskt orkar med det.
-
Lär väl se det imorgon. Stackars figaro

Tralalalalalalal aaaaa :D

Jag klarade miljötekniken lalalalalalalalala!!!
Avslutad kurs yej yej yej!!
Kanske inte kommer att vara helt kört med CSN till sommarn man kan ju hoppas iaf. :D

Slappa... eller?

Jullov nu då.... Det är väl skoj antar jag, fast alla åker ju hem ;P
I vilket fall så har det funnits några underbara människor kvar i Linkan som man kunnat hänga med :D
-
Till och med gjort lite vettigt å pluggat grunken både igår å ida. Jag och André ladda upp med tacos (gott) först å sen plugga vi en stund. Passade såklart även Molly vilket jag har gjort mkt och kommer att göra mkt den närmaste tiden. Syrran har tur som har mig. Hon har dock skrutit om vilken dyr julklapp hon har köpt till mig så hon är väl förlåten.
På tal om presenter så köpte jag en till lillebror. Missade ju hans födelsedag så han får den lite i efterskott. Eller mkt i efterskott. Men jag tycker att det är svårt å veta vad en sextonårig kille vill ha/behöver. Men jag kom på det och är väldigt nöjd nu. (Och lite hehe)
-
Köpte även presentpapper och snöre och insåg när jag kommit hem att jag inte äger någon tejp. Ups.... Handla det imorgon. Typ när Annelie hämtat Molly som ska hit kl 8 på morgonen. Inte direkt så att jag hinner gå å handla innan dess, eller har lust till det.
Har så mkt jag måste göra nu innan jul, man hinner bara basic när man tentapluggar. Så tvätta, återvinna och packa måste göras imorgon.
och PS min burköppnare fungerar, tror jag iaf. DS

Usch .......

...........nu är det dags för nästa tenta

Näääääää gillar inte detta. Ska komma ihåg det här till nästa tenta p för då får jag helt enkelt planera bättre om det är så att jag har två svåra tentor tätt inpå varandra. Ångrar inte en minut jag spenderat på matten behövde all tiden, men börjat tidigare. Då hade jag förstått ALLT toppenbra. Så, till nästa gång. JAG SKA BÖRJA TENTAPLUGGA TIDIGARE!!!!!!!!!!!!!!!!!! (Nytt nyårslöfte)

Jag har en inställning till nyårslöften som är ungefär såhär, du kommer på dem, du tänker på dem ett tag, du glömmer dem.
Idag passade jag Molly åt Annelie och Kristofer. De ville inte lämna henne ensam hemma eftersom hon just blivit kastrerad. Jag fick panik när Annelie bad mig, som alltid när Annelie ber mig om något överhuvudtaget. Får mitt psykbryt. MEN, Annelie vet det. Så hon behöver bara ha lite tålamod så får hon som hon vill :) Och grejen är oftast är det ju inte något större problem för mig egentligen det är bara en svart fläck i min personlighet, det här med psykbryt. (Vilket betyder att jag får panik blir arg och bedyrar för världen att jag är så stressad och inte hinner med något som inte är planerat i förväg och bla bla bla det har alltså ingenting med Molly att göra).
Men jag tycker att min syster känner mig väldigt bra på gott och ont och ibland svider en del kommentarer ganska rejält (dock har hon en förmåga att slå huvudet på spiken vare sig jag gillar det eller inte). Men det var en sak hon sa idag som inspirerade mig till att överhuvudtaget skriva det här inlägget. Jag: Jag är så trött på hästar, jag tänker inte hålla på med dem förrän mina ungar skaffar hästar! Annelie: Allting är alltid så svart och vitt med dig, du antingen älskar något eller så hatar du det. Det är alltid antingen eller.

Hmm.....  vissa grejer inte allt. Men många saker. Mamma säger att jag redan som liten tydligt visade mitt hat mot dem jag inte ville umgås med, gav svarta blicken och när jag bestämt mig för att någon var dum, ja då låg de risigt till hos mig för all framtid. Haha, ja, en del saker växer man väl förhoppningsvis ifrån.

Linjära algebran!!

Asså nu är det dags att tagga ner efter tentan och sätta sig med miljötekniken men kan inte lugna ner mig jag vill veta hur det gick!!
Ja, jag vet ha tålamod ha tålamod, men jag vill ju veta om jag ska jubla eller inte!!!

För det kändes väldigt bra, väldigt bra betyder för mig att jag nog har fått godkänt, alltså betyder väldigt bra för mig att man lyckas få en 3a. Andra satsar väl på 5or och sånt, jag satsar på att behålla CSN jag :)
Tentans utformning kunde inte varit så mkt bättre för mig, den hade uppgifter som jag kunde lösa :)
bra!!
Men man vet inte än. Än kan det gå åt helvete :)
Men jag är nöjd, för i lördags så ville jag bara be linjära algebran att dra åt helvete och jag tänkte inte räkna matte en enda sekund till och nu tror jag faktiskt att jag klarat tentan. Så går det när man bestämmer sig för något.

Linjär algebra tenta snart

Har pluggat så grymt mkt matte de senaste dagarna att jag börjar förstå mer och mer. Och gissa vad? Då börjar det till och med bli roligt att traggla och traggla och traggla. Att jag klarar tentan är jag dock inte överdrivet säker på men att jag klarar några uppgifter räknar jag med!! Yej! Men den är imorgon och det är bara att köra järnet idag och sen hoppas på det bästa.

Och inga jävla blackouter please!!!
Det enda som är lite illa med allt mattepluggande är att jag har struntat ganska hårt i miljötekninken som jag har tenta i på lördag. Känns faktiskt ganska illa. Istället för att faila en tenta kanske jag failar två :P Den som lever får se och jag har hört talats om en liten grej som kallas omtenta så ;)
Och just det, den enda anledningen till att det är roligt att plugga matte är för att jag underbar vän vid namn Caroline som hjälpt mig apmkt utan henne då hade allt fortfarande varit ett becksvart mörker <3

OFLYT!!!

........................

Dags att köra hårt

Nu börjar det, om 6 dagar är första tentan sen sista tentan om 8 dagar.

Tittat på nobelmiddan lite dock, riktigt intressant men nu ska jag gå och lägga mig så att jag kommer upp tidigt imorgon och kan plugga duktigt :) 

Kära tomten :)

Jag skulle så gärna vilja ha det här på julafton

Datarn håller på att bryta ihop, så jag skulle vilja ha en ny. Varken sladd eller batteri fungerar som de ska.

En hårddisk, lika söt och blank en som Caroline har. Bra att säkerhetskopiera till innan datorn bryter ihop.

En ny mobil! Av den konstiga anledningen att det finns så många coola nya modeller:)

Annars duger ett minneskort till mobilen jag redan har bra.

och du tomten

alla donationer välkomnas varmt :)

Så tomten, tänk nu på mig och alla de andra underbart supersnälla små barnen ;)


Tänk vad enkelt det skulle vara om tomten fanns.

Kommer bli till att spara och vid kris ta ett mammapappalån.

Men mitt nästa mission är att hitta den perfekta vintermössan :D

?

a little bit like brag in the bag

(jag har ingen aning om vad jag menar med detta, det lät roligt i mitt huvud) :D

RSS 2.0