Laddad?

Ja, jag är laddad inför duggan, men samtidigt ganska medveten om att chansen att jag lyckas på första försöket är mindre än chansen att jag  inte lyckas. Men men, omduggor ÄR nästa heta trend så det så:-P Bara knäppisar klarar duggan på första försöket. :-)

Wash away what I've done

"What I've Done"

In this farewell
There’s no blood
There’s no alibi
‘Cause I’ve drawn regret
From the truth
Of a thousand lies

[Pre-Chorus:]
So let mercy come
And wash away
What I’ve done

[Chorus:]
I'll face myself
To cross out what i’ve become
Erase myself
And let go of what i’ve done

Put to rest
What you thought of me
While I clean this slate
With the hands of uncertainty

[Pre-Chorus]

[Chorus]

For what I’ve done
I start again
And whatever pain may come
Today this ends
I’m forgiving what I’ve done!!!

[Chorus]

What I’ve done
Forgiving what I’ve done


http://hubpages.com/hub/What-ive-done-lyrics

Leva

Man bör leva i nuet men ibland ta ett steg ifrån sig själv för att reflektera och tänka över konsekvenserna av sina val. Inte för ofta men mer än sällan. Man bör även ta ett steg ifrån sig själv och sin egen lilla bubbla av självgrubbleri för att tänka på någon annan än sig själv, mer ofta än sällan inser man att detta gör en till en bättre människa.

Av mig :)


Leva

Man bör leva i nuet men ibland ta ett steg ifrån sig själv för att reflektera och tänka över konsekvenserna av sina val. Inte för ofta men mer än sällan. Man bör även ta ett steg ifrån sig själv och sin egen lilla bubbla av självgrubbleri för att tänka på någon annan än sig själv, mer ofta än sällan inser man att detta gör en till en bättre människa.


Jag är en idiot

Varför påstår jag det, hmm.... ibland tycker jag att det är sant.

Besvikelse
Hopp
Förtvivlan
Glädje
Sorg
Allt sker så snabbt

Mitt huvud hänger inte med.

Jag hoppas att jag kan koncentrera mig mer på mina studier nu och sluta bete mig som en femåring, något jag anser att jag har gjort. Haft en koncentrationsförmåga som en sådan i alla fall.

Jag älskar mina föräldrar, de stöttar mig när jag är en idiot, eller de stöttar mig ju mkt mer när jag är idiotisk än när jag försöker vara normal.

Jag börjar inse att jag aldrig kommer att bli normal, normalstörd baraxD

Nu ska jag ha flyt och plugga matte. Inget ska få störa mig och lyckas jag med det i en timme så kan jag sova sen, eller sy på min overall.

Knäppskalle?

Jag vill lägga upp någonting på min blogg som beskriver hur jag känner mig, men man kan ju inte lägga upp vad som helst på Internet och vad man än lägger upp så kan man räknas som en total knäppskalle. Så jag kan inte lägga upp något, för inget vettigt finns i mitt huvud. Slutsats: Alltså, jag kan inte lägga upp något för att jag är en total knäppskalle. ^^






 

 http://www.nogg.se/upload/102037/bloggOrPage_08432171_214351.jpg





Farah! Min bästaste och underbaraste vän, jag <3 dig, tänkte att du skulle få höra det åter en gång till idag.

 

 

Varför måste man umgås med människor man inte gillar och varför får man inte umgås med människor man gillar, och varför är världen uppdelad som den är, och hur kunde SD komma in i riksdagen, och hur kan den svenska politiken gått så bakåt, och hur kan matteduggan ligga så tätt inpå programmeringsduggan, och hur kan mitt huvud snurra, hur kan jag plugga när mitt huvud snurrar, hur kan jag sova då mitt huvud snurrar, hur kan jag ha ett snurrande huvud och ändå lyckas somna på föreläsningar, hur kan jag gå igenom hela livet utan att ta reda på saker, hur kan jag överkomma mitt taskiga lokalsinne, hur ska jag lyckas få biljetter till le mans, hur ska jag orka med allt regn i linköping, hur ska jag kunna stå ut med din tystnad, hur ska jag orka göra klart min overall, hur kan jag låta saker som min syster säger få mig att ta åt mig så mkt, hur kan jag ändra på mig själv, hur kan jag veta vad som ska ändras, hur har du orkat läsa så här långt? Bra jobbat läsare.

 

Nu har du all rätt att kalla mig knäppis:-)


Att göra en lördag kväll i linköping

Det är så himla svårt att komma på bra rubriker på inlägg då man inte vet exakt vad man tänkte skriva. (Vilket problem)

I vilket fall, länge sen jag uppdaterade tänkte bara göra det lite smått.

Jag lyssnar på the teddybears på spotify så laddar upp inför kalasmottagningen redsan nu lixom, var på finsittning igår och det var så jädra roligt så jag känner att jag vill ut igen, (helst idag.)

Nä men, jag skulle ha flyttat till min kompis nu på kvällen men min syster skulle hjälpa mig med flytten och hon är också den som har bil, tyvärr kommer de inte tillbaka hit ifrån sthlm förrän mitt i natten så det får bli imorgon.

Så helt plötsligt har jag en hel kväll över! Så ska man inte tänka när man har mkt plugg, men det är så det känns.

Så vad gör man i Linköping en lördagkväll?

RSS 2.0