Stall idag med

Åh, jag är så glad och nöjd med hästarna. Asså det går att beskriva på ett litet löjligt sätt. Vi tränar och levlar upp liksom. Hehe, förstår ni? Som i ett spel. Den senaste veckan levlade vi. Haha. Kan beskriva det ungefär som att hästarna har gått från småsega till pigga. Har blivit otroligt mkt mer uppmärksamma. Alltså vi har levlat:P.

Jag var tvungen att bromsa Figaro idag. Han var för snabb. Har bara hänt vid tävling tidigare för att han har varit uppjagad. Och det kändes som om han dansade. Hehe. Jaja... Låt mig överdriva. Jag gillar att göra det.

Eftersom båda hästarna har förändrats positivt fungerar alltså horsemanshipfilosofi direkt från hästryggen. Inte för att det var någon överraskning. Jag kanske borde skriva att det är jag som levlat.





I vilket fall
så följde Lukas med när jag hämtade in Hobbe(shettis), Figaro(fjording) och Amigo(korsningsponny). Ja, han kröp helt enkelt under två grindar efter att han bestämt sig för att följa med. Helt livsfarligt. Lös häst på väg till stallet. Höll sig med de andra som tur var, och det kom inga bilar. Men vad skulle jag göra? Har redan tre hästar i händerna. Lämnade honom åt sitt öde ungefär. Shit, jag var nervös. Men inga bilar och han gick lugnt in i stallet. De andra 3 shettisarna stannade i hagen, tur för mig.

Visst går det att leda fyra hästar men jag hade ingen chans att få tag i honom. Han var lite glad och kände sig väl jävligt stolt över sig själv. Kan nämna att elen var på i båda grindarna, morr*. 

Lukas inne i hagen, där han ska vara.


Kommentarer
Postat av: Haedil *HUMOR BLOGG*

haha tack :)

härligt :)

jätte bra :D

btw ska vi lägga till varandra på bloglovin? :D

2009-09-21 @ 20:41:35
URL: http://crazyhumor.blogg.se/
Postat av: simone

SV: Vad bra! ;D

2009-09-21 @ 22:06:26
URL: http://fattybom.blogg.se/
Postat av: emina -konst & kreativitet-

Tack så mycket! :) Inget har formulerat det så förut. . Ritar du också?:) ( med tanke på bakgrunden!)

2009-09-21 @ 22:50:42
URL: http://eminacreations.blogg.se/
Postat av: Bögen från Dalarna

Anna Anka är grymt intelligent... INDEED! Haha.

2009-09-22 @ 13:12:51
URL: http://gaymasen.se
Postat av: LENA ღ

jaha hehe.. ja hon har en blogg, kolla på inlägget "porträttbilder!" och klicka på hennes namn, då kommer du till hennes blogg! :)

kram, http://lenakarlsen.blogg.se

2009-09-22 @ 15:43:17
URL: http://lenakarlsen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0